Eveniment

Prima reacţie a lui Florin Cîţu după ce a câştigat şefia PNL: Nu mă surprinde alegerea dumneavoastră. De azi suntem un partid unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic: PSD

Prima reacţie a lui Florin Cîţu după ce a câştigat...

Autor: Laura Buciu

25.09.2021, 18:39 102

Florin Cîţu, noul preşedinte al PNL, a aşteptat rezultatul final al alegerilor interne pe scenă şi a spus că nu este surprins de alegerea liberalilor: „Aceasta nu a fost doar o campanie, a fost o mişcare care începe cu PNL”, a spus Cîţu.

Noul preşedinte al PNL, Florin Cîţu, a spus, sâmbătă, după ce a fost votat de peste 60% dintre liberali, că nu este surprins de alegere.

„Trebuie să fiu sincer şi să spun că nu mă surpride alegerea dumneavoastră. Vă promit că voi fi preşedintele tuturor liberalilor. De azi suntem un partid unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic: PSD. Aceasta nu a fost doar o campanie, afost o mişcare care începe cu PNL, care va schimba România în bine. Împreună construim Romnia liberală”, a spus Cîţu.

El a invitat pe scenă echipa care l-a susţinut în campania internă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO