Eveniment

Prima veste bună: Cum va fi vremea de Crăciun în Bucureşti

Prima veste bună: Cum va fi vremea de Crăciun în...

Autor: Departamentul Social

17.12.2018, 10:36 2179

Meteorologii dau prima veste bună pentru sărbători, vremea fiind predominant bună în Bucureşti. Pe timp de zi, temperatura se va situa în jurul valorii de 6 grade celsius, peste media din această perioadă. Minima va fi de minus un grad celsius. Potrivit AccuWeather, nu vor fi precipitaţii semnficative cantitativ în ziua de 25 decembrie. 

 

Pentru astăzi, meteorologii au emis o prognoză specială pentru Bucureşti, de ploaie ce se va transforma în lapoviţă şi ninsoare, valabilă începând de luni, ora 12:00 şi până marţi la aceeaşi oră. ANM arată că la finalul acestui intervalul de timp, stratul de zăpadă va fi de 8 centimetri. 

„Vremea va fi închisă. Temporar în prima parte a zilei de luni (17 decembrie) va ploua, apoi ploaia se va transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare. Până la sfârşitul intervalului stratul de zăpadă nou depus va fi de 5...8 cm. Vântul va sufla slab şi moderat”, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Potrivit sursei citate, temperaturile maxime se vor situa între 1 şi 2 grade, iar cea minimă va fi de minus 1 grad.

Prognoza este valabilă începând de luni, ora 12:00, până marţi la aceeaşi oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO