Eveniment

Primăria Baia Mare distribuie locuitorilor 50.000 de pachete cu mănuşi, măşti şi gel dezinfectant prin Poşta Română

Primăria Baia Mare distribuie locuitorilor 50.000 de...

Autor: Vasile Magradean

02.04.2020, 11:56 391

Primăria Baia Mare începe distribuirea, prin Poşta Română, a 50.000 de „pachete de necesitate” pentru locuitorii oraşului. Acestea cuprind mănuşi, măşti, spirt medicinal şi gel dezinfectant pentru mâini.

Potrivit unei postări pe Facebook făcute joi de primarul oraşului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, pachetele vor fi distribuite de poştaşi, iar cei care nu vor fi găsiţi acasă au posibilitatea să le ridice de la oficiile poştale.

„Primele 50.000 de pachete de strictă necesitate vor fi distribuite începând de vineri la fiecare locuinţă din Baia Mare. Distribuţia va fi efectuată de către echipe ale Poştei Române şi ale Primăriei. Estimăm că sunt necesare cinci zile pentru distribuirea primelor 50.000 de pachete. Pachetul conţine 3 perechi de mănuşi, 3 măşti, 1 sticlă de spirt medicinal şi 1 sticlă de gel dezinfectant. Începând de luni, 13 aprilie, vom trimite a doua tranşă de pachete. Cei care nu sunt găsiţi la domiciliu vor fi căutaţi a doua zi încă o dată, dacă nu se va putea efectua livrarea nici atunci, au posibilitatea să le ridice de la oficiile poştale sau centrele de distribuţie”, a arătat Cherecheş.

Edilul a subliniat că la rectificarea bugetară aprobată de Consiliul Local Baia Mare a fost inclusă şi finanţarea pachetului de sprijin pentru lupta împotriva Coronavirus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO