Eveniment

Primăria Capitalei a publicat lista celor 4.193 de bucureşteni care primesc eco-vouchere de 9.000 de lei

Primăria Capitalei a publicat lista celor 4.193 de...

Autor: Dora Vulcan

02.05.2019, 19:41 95

Primaria Capitalei a publicat lista celor 4.193 de beneficiari de eco-vouchere acceptaţi in cadrul programului de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere. 

De asemenea, în data de 3 mai încep înscrierile unităţilor comerciale interesate să participe la acest program, anunţă Primăria Capitalei, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

În urma verificării îndeplinirii condiţiilor de eligibilitate din Regulament a celor 6.000 de participanţi înscrişi, în program au fost acceptaţi 5.000 de proprietari. Grupul de lucru constituit în vederea implementării Programului a verificat dosarele depuse, fiind admise 4.193 de dosare si respinse 49.

Cele 49 de dosare respinse cuprind atât proprietari acceptaţi în program care şi-au casat autovehiculul uzat înainte de data publicării listei celor 5.000 de proprietari acceptaţi în program cât şi proprietari care şi-au casat sau radiat autovehiculul sau şi-au depus dosarul de acordare eco-voucher după data de 21.02.2019, data limită pentru casarea/radierea şi depunerea documentelor.

Programul Primăriei Capitalei „de stimulare a eliminarii din traficul bucuresşean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere" a fost aprobat de Consiliul General în iulie 2018 şi vine in sprijinul bucureştenilor care doresc să renunţe la autovehiculele uzate, oferindu-le eco-vouchere in valoare de 9.000 de lei.

Cu aceste eco-vouchere, bucureştenii declarati eligibili îşi vor putea achiziţiona autoturisme noi EURO 6, non-diesel, mijloace de locomoţie noi 'prietenoase cu mediul', non-diesel, hibride sau electrice, obiecte electrocasnice si electronice noi, cu clasa energetica superioara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO