Eveniment

Primăria Capitalei anunţă că va moderniza în trei ani Spitalul Panduri, într-o investiţie de 100 milioane euro

Primăria Capitalei anunţă că va moderniza în trei...

Autor: Nicolae Oprea

31.01.2019, 14:26 107

Primăria Capitalei va investi suma de 465 de milioane de lei pentru modernizarea şi supraetajarea Spitalului Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele” de pe Şoseaua Panduri. Proiectul privind aprobarea acestor indicatori economici a fost votat în unanimitate în CGMB.

Potrivit proiectului votat în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) care stabileşte indicatorii tehnico-economici pentru investiţia de modernizare a spitalului, se urmăreşte „modernizarea şi extindere spaţii medicale, mansaradare şi supraetajare, inclusiv Compartiment de Primire Urgenţă-Spitalul Theodor Burghele”.

Valoarea totală a investiţiei este de peste 465 de milioane de lei (Aproape 100 de milioane de euro), iar termenul de execuţie a lucrărilor este de trei ani.

Spitalul Burghele este cunoscut sub denumirea de „Spitalul Panduri”, şi este unul dintre cele mai cunoscute spitale de urologie din România.

Investiţia va fi suportată din bugetul Primăriei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO