Eveniment

Primăria Capitalei va investi peste 4 milioane de lei în refacerea unei intersecţii

Primăria Capitalei va investi peste 4 milioane de lei...

Autor: Nicolae Oprea, Mediafax

26.06.2019, 17:52 335

Primăria Municipiului Bucureşti va investi 4,2 milioane de lei pentru refacerea căii de rulare în intersecţia dintre Şoseaua Petricani şi Şoseaua Fabrica de Glucoză. În şedinţa de miercuri, consilierii USR şi PNL din cadrul CGMB au acuzat că această sumă este prea mare.

„Întrucât la limita de proiect a supralărgirii există calea de rulare a tramvaielor de pe Şoseaua Petricani, aceasta trebuie racordată la noua configuraţie din proiectul de lărgire a Şoselei Fabrica de Glucoză, în intersecţia cu Şoseaua Petricani”, se arată în expunerea de motive a proiectului aprobat în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de miercuri.

Potrivit proiectului, valoarea acestei investiţii este de 4,2 milioane de lei, iar perioada de execuţie a lucrărilor este de 3 luni.

Consilierii USR şi PNL au acuzat în şedinţa de miercuri faptul că această investiţie este prea mare, fiind vorba de o intersecţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO