Eveniment

Primarul Capitalei a ajuns la pace cu Tudose: Relaţia cu premierul Tudose a fost una „încordată”, dar că de azi este calmă

Primarul Capitalei a ajuns la pace cu Tudose: Relaţia cu...

Autor: Liviu Dadacus

06.12.2017, 14:03 67

Întrebată care este relaţia sa cu Tudose, Firea a răspuns: „A fost una încordată. De azi este una calmă şi sper să colaborăm bine în continuare, deoarece avem o misiune din partea românilor şi trebuie să o ducem la bun sfârşit. Nu cred că este loc de disensiuni, mai ales că suntem colegi”.

„A fost un incident neplăcut peste care, eu una, am trecut”, a subliniat Firea.

Solicitată să facă precizări suplimentare despre acuzaţia pe care i-a adus-o lui Tudose referitoare la intenţia acestuia de a prelua PSD, Firea a răspuns: „După elementele care au fost săptămâna trecută şi după faptul că s-a acutizat şi s-a tensionat relaţia dintre noi, aşa părea la acel moment că se întâmplă”.

„Am avut astăzi o discuţie şi pe această temă, dincolo de chestiunile care ne interesau mult mai mult, şi anume cele legate de buget, şi am lămurit toate aceste probleme care au apărut şi sperăm ca în următoarea perioadă să nu mai apară astfel de tensiuni, pentru că ele nu sunt folositoare nimănui decât dau oxigen adversarilor noştri”, a adăugat Firea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO