Eveniment

Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea o întâlnire de urgenţă a CEx PSD pentru a rezolva criza politică

Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea o întâlnire de...

Autor: Departamentul Social

13.01.2018, 08:18 326

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cere întrunirea urgentă a Comitetului Executiv Naţional (CEx) al PSD pentru ”a tranşa criza politică” întrucât aceasta a avut drept ”reacţie organică” încetinirea motoarelor administraţiei centrale şi locale.

"Privesc si eu cu ingrijorare ceea ce se intampla in viata politica de cateva zile. Nu pot fi indiferenta, chiar daca sunt preocupata primordial de problemele Capitalei. Observ ca motoarele administratiei publice centrale si locale au incetinit.. este o reactie organica la criza politica. Cei care suntem, inca, responsabili pentru ceea ce se intampla cu Romania trebuie sa actionam urgent in sensul reinstaurarii unui climat politic la standarde europene, de profesionalism, rigoare, civilizatie, valori comune de respect fata de Constitutie si legile tarii. Romanii merita ca toate eforturile noastre sa se indrepte catre rezolvarea problemelor cu care se confrunta in spitale, scoli, nevoia de siguranta a cetatenilor, o infrastructura moderna", a scris, pe pagina sa de Facebook, primarul general al Capitalei.

Edilul cere astfel întrunirea urgentă a Comitetului Executiv al PSD.

"De aceea, cred ca trebuie sa ne intalnim urgent intr-o sedinta a Comitetului Executiv National pentru a transa criza politica. Apoi, sa ne reintoarcem urgent la munca. Orice solutie va reiesi din dezbaterea CexN va fi mai utila pentru tara decat instabilitatea actuala", a conchis Gabriela Firea.

Şi preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat că membrii filialei social-democrate au solicitat, vineri seara, convocarea imediată a Comitetului Executiv Naţional, propunând ca acesta să aibă loc lunea sau marţea viitoare, pentru a lămuri situaţia din partid.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO