Eveniment

Primarul din Turnu Severin, implicat într-un accident, va părăsi spitalul după investigaţii medicale

Primarul din Drobeta Turnu Severin, implicat într-un accident rutier în centrul oraşului

Foto: Mihai Spiridonica

Autor: Mediafax

03.11.2011, 09:55 329

Primarul din Drobeta Turnu Severin, implicat într-un accident petrecut, joi dimineaţă, în centrul oraşului, va fi supus unor investigale medicale amănunţite, după care va părăsi spitalul în cursul zilei de joi, în timp ce şoferul maşinii sale are un traumatism la cap şi va mai rămâne o zi în spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, inspector Nicolae Lohon, accidentul rutier s-a petrecut la intersecţia străzilor Decebal şi Chişinău, din Drobeta Turnu Severin, autotursimul în care se afla primarul fiind proiectat într-un stâlp, informează Mediafax.

"Conducătorul unui autoturism Renault Laguna, înmatriculat în Franţa, nu a respectat indicatorul "Stop" şi a lovit autoturismul Ford Mondeo în care se afla primarul, maşina lovită fiind proiectată într-un stâlp", a declarat Lohon.

Potrivit directorului de îngrijiri medicale al Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, Elena Bololoi, în urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că primarul Cosntantin Gherghe are un traumatism la cot care "nu pune probleme", edilul fiind totuşi supus testului de politraumă pentru ca medicii să se poată asigura că acesta nu are alte afecţiuni,urmând ca el să părăsească spitalul în cursul zilei de joi.

Sursa citată a mai declarat că şoferul maşinii în care se afla primarul are un traumatism la faţă şi va mai rămâne internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă aproximativ 24 de ore pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

În momentul producerii accidentului, primarul Constantin Gherghe se îndrepta cu maşina spre Primărie.

Poliţia a început o anchetă în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul.

Şoferului maşinii care a provocat accidentul, în vârstă de 28 de ani, i-a fost suspendat dreptul de a conduce, poliţiştii întocmind dosar penanl pentru vătămare corporală din culpă.

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, a fost implicat, joi dimineaţă, într-un accident rutier petrecut în centrul oraşului, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un autoturism care nu a acordat prioritate.

Potrivit poliţiştilor, primarul municipiului Dorbeta Turnu Severin se afla în maşina Primăriei împreună cu şoferul său, edilul aflându-se pe locul din dreapta al autoturismului, şi se îndrepta spre serviciu.

Cu unLIKEla pagina de Facebook a Ziarului Financiar (www.facebook.com/ZiarulFinanciar) veţi fi conectaţi în timp real la cele mai importante ştiri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO