Eveniment

Primarul general Nicuşor Dan: STB a transmis PMB documentaţia pentru modernizarea a 27 de km de şină de tramvai

Primarul general Nicuşor Dan: STB a transmis PMB...

Autor: Mediafax

09.06.2022, 17:57 124

STB a finalizat şi a transmis Primăriei Municipiului Bucureşti documentaţia pentru modernizarea a 27 de km de şină de tramvai, anunţă Nicuşor Dan. Edilul precizează că valoarea indicatorilor tehnico-economici este de peste 700 de milioane de lei fără TVA.

„STB a finalizat şi a transmis Primăriei Municipiului Bucureşti documentaţia pentru modernizarea a 27 de km de şină de tramvai. În următoarea şedinţă de Consiliu voi supune aprobării consilierilor generali proiectele de hotărâre care vizează reabilitarea infrastructurii de tramvai pe trasee intens circulate precum liniile 14, 44, 36, 45, 3, 56 si 16. Printre bulevardele care vor beneficia de linii de tramvai noi se numără: bulevardul Dimitrie Pompeiu, şoseaua Petricani, bulevardul Lacul Tei, Ferdinand, Dinicu Golescu, Calea Griviţei, bulevardul Expoziţiei, str. Lizeanu, str. Vasile Lascăr etc”, anunţă Nicuşor Dan.

Primarul general al Capitalei precizează că valoarea indicatorilor tehnico-economici este de peste 700 de milioane de lei fără TVA.

„După aprobarea Consiliului General, vom pregăti documentaţia pentru a putea obţine finanţare externă”, conchide Dan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO