Eveniment

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand: Premierul a dat foc coaliţiei de guvernare pentru lupta internă din PNL

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand: Premierul a dat...

Autor: Cosmin Pirv

01.09.2021, 21:49 123

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, spune că premierul a dat foc coaliţiei de guvernare pentru lupta internă din PNL. Reacţia vine după ce Florin Cîţu a anunţat că a decis revocarea ministrului Justiţiei, Stelian Ion.

„Prim-ministrul României a dat foc coaliţiei de guvernare pentru lupta internă din PNL. Şi a ales prost. A doua oară. Iar greşelile se plătesc. Scump. Mizerabil şi mişelesc gest”, a scris miecuri seara pe Facebook Clotilde Armand.

Premierul Florin Cîţu a anunţat că a trimis la Cotroceni cererea de revocae a ministrului Justiţiei, Stelian Ion, susţinând că acesta se opune reformelor.

„Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţia de Ministru de Justitie a domnului Stelian Ion. Nu voi accepta în Guvernul României miniştri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care nu a reuşit să se impună în coaliţie, nu a reuşit să îşi ducă la bun sfârşit proiectele. De exemplu: desfiinţarea secţiei speciale care nici după opt luni de mandat nu a fost desfiinţată”, a declarat Florin Cîţu, care a spus că va numi la Justiţie un ministru interimar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO