Eveniment

Primele analize arată că hainele ridicate de pe câmp, din Caracal, nu sunt ale Luizei

Primele analize arată că hainele ridicate de pe câmp, din Caracal, nu sunt ale Luizei

Autor: Laura Petrescu, Mediafax

04.08.2019, 13:25 22805

Hainele ridicate, duminică, de pe câmpul situat între Caracal şi Craiova nu sunt ale Luizei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Cu toate acestea, hainele vor fi expertizate în continuare.

În urma primelor analize, anchetatorii au stabilit că hainele pe care le-a găsit o femeie în apropierea lanului de floarea-soarelui dintre Caracal şi Craiova, unde a fost căutat telefonul Luizei, nu aparţin fetei de 18 ani, din Dioşti, despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o.

Cu toate acestea, hainele, respectiv o pereche de blugi şi una de pantaloni scurţi de damă, vor fi expertizate în continuare.

Anchetatorii au mers, duminică, la locul indicat de femeia care a spus că a văzut haine aruncate în boschete, în apropierea locului unde, sâmbătă, au avut loc verificări pentru a fi găsit telefonul Luizei.

„De o săptămână am văzut hainele astea aici. Veneam la şosea în fiecare zi să iau pe soţul meu şi de aseară de când am văzut căutările până acolo m-am gândit. Sunt nişte blugi de damă, blugi, pantaloni scurţi”, a spus femeia, care a participat la ridicarea probelor.

Locul indicat este aproape de drumul spre Craiova, unde, într-un lan de floarea-soarelui Dincă le-a spus anchetatorilor că a aruncat telefonul Luizei, aproape la nouă kilometri de locuinţa sa.

AFACERI DE LA ZERO