Eveniment

Primul demis: Florin Roman (47 de ani), ministru al largii coaliţii, a demisionat, la cererea premierului

Primul demis: Florin Roman (47 de ani), ministru al...

Autor: Iulian Anghel

16.12.2021, 00:06 197

„Am înaintat azi demisia din funcţia de ministru, multumind premierului şi echipei guvernamentale. Când albul devine negru, când orice vorbă iţi este răstălmăcită, când iţi asumi erori materiale, dar se ajunge la linşaj din prima zi de mandat, este prea mult. Nu vreau ca acest scandal să afecteze activitatea Executivului. Cu cel care a coordonat tema şi atacul, dl. Dacian Cioloş ne vedem in instanţă. Mi-a lipit eticheta de plagiator fără ca o instanţă sau comisie să dea un verdict”, a spus Florin Roman, citat de Mediafax.

Roman a demisionat la cererea premierului.

Studiile domniei-sale nu au nimic de a face cu nivelul funcţiei ce-i fusese încredinţată – un ministru al cercetării care nu ştie nimic despre cercetare, un ministru al „digitalizării”  care, cu vorbele lui a spus ca nu are nicio idee despre digitalizare.

Demisia ministrului, la nicio lună de la numire, urmează faptelor ca CV-ul domniei sale este un fals – este vorba de studiile fostului ministru. Data de naştere este reală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO