Eveniment

Primul mesaj al lui Ştefan Bănică Jr. după intervenţia chirurgicală suferită ieri

Primul mesaj al lui Ştefan Bănică Jr. după...

Autor: Ana Obretin, Nicolae Oprea, Mediafax

03.04.2018, 11:57 1561

Ştefan Bănică Jr. a transmis, într-un mesaj publicat pe Facebook, că se simte bine după operaţia de apendicită la care a fost supus luni şi că le mulţumeşte medicilor şi asistenţilor care îl îngrijesc, dar şi fanilor, pentru gîndurile bune. 

"Pentru că au circulat în ultimele ore multe informaţii referitoare la starea mea de sănătate şi pentru că am fost copleşit de mulţimea de mesaje primite, ţin să precizez faptul că în acest moment mă simt bine. A fost vorba de o intervenţie chirurgicală uzuală pentru o apendicită. Le mulţumesc medicilor şi asistenţilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca care au avut şi au în continuare grijă de mine şi tuturor celor care mi-au transmis un gând bun. Multă sănătate tuturor şi să ne revedem cu bine!", a scris Ştefan Bănică Jr. pe pagina sa de pe reţeaua de socializare Facebook.

Pe de altă parte, actriţa Emilia Popescu a declarat pentru MEDIAFAX că va merge să îl viziteze pe Ştefan Bănică la spital când va fi posibil.

"Este şi el un om, s-a operat şi el de apendicită, dar dorinţa lui este să nu se spună nimic despre starea lui de sănătate. Voi merge în vizită la el când va fi posibil şi, aşa cum îl ştiu eu, sigur se va recupera foarte repede", a declarat, pentru MEDIAFAX, actriţa Emilia Popescu, bună prietenă cu Ştefan Bănică.

Ştefan Bănică Jr. a fost internat, luni, în secţia de chirurgie a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, acuzând dureri abdominale. Artistul a fost supus unor investigaţii şi ulterior operat.

Ştefan Bănică Jr. s-a născut pe 18 octombrie 1967 şi este cântăreţ, actor, compozitor şi regizor.

Artistul este căsătorit cu Lavinia Pîrva şi are doi copii, un băiat din relaţia cu Camelia Constantinescu, dar şi o fiică, din căsătoria cu Andreea Marin.

Ştefan Bănică Jr. a lansat 15 albume de studio şi a fost recompensat, de-a lungul timpului, cu cinci discuri de aur şi două de platină.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO