Eveniment

Primul mesaj al USR după rezultatul spectaculos de la alegeri: Cerem oficial demisia Guvernului Dăncilă

Primul mesaj al USR după rezultatul spectaculos de la...

Autor: Nicolae Oprea

26.05.2019, 21:28 2203

Liderii USR-PLUS au spus, după închiderea urnelor, că guvernul Vioricăi Dăncilă trebuie să îşi dea demisia după rezultatul alegerilor şi pentrumodul în care au votat cetăţenii din diaspora, subliniind că formaţiunea politică va avea un candidat şi la prezidenţiale pentru că vor guvernarea României. 

„Ceea ce s-a întamplat astăzi în diaspora arată o dată în plus că acest guvern trebuie să plece. Cerem în mod oficial formal, si explicit demisia guvernului Viorica Dăncilă pentru mizeria pe care au făcut-o din nou cetăţenilor din diaspora după ce averau experienţa din 2014. Acest lucru este de neacceptat. Dacă este să facem promisiuni în momente de victorie, alianţa USR-PLUS promite românilor din diaspora că nu vor fi niciodată gazaţi şi dispreţuiţi”, a declarat Dan Barna, după inchiderea urnelor.

Dacian Cioloş a anunţat, la rândul său, că Alianţa USR PLUS va candida şi la prezidenţiale: Obiectivul nostru este să guvernăm România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO