PRIMUL SONDAJ care apare după conflictul Dragnea-Tudose. Câţi români ar vota PSD dacă ar fi alegeri duminică. SURPRIZA de pe locul 2

20 ian 2018 Autor: Gândul

Deşi opoziţia a susţinut miercuri la consultările de la Cotroceni varianta alegerilor anticipate, datele apărute într-un nou sondaj demonstrează că această variantă ar avantaja tot actuala putere. Concret, PSD s-ar apropia din nou de scorul obţinut la parlamentarele din decembrie 2016, 42% dintre români declarând că ar pune ştampila la sigla partidului condus de Liviu Dragnea, scrie Gândul. 

Conform sondajului, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, PSD ar câştiga din nou  cu 42%, o diferenţă de aproximativ 3 procente faţă de procentul obţinut în decembrie 2016. Social-democraţii au scăzut un procent în intenţia de vot faţă de sondajul realizat de CURS în noiembrie 2017. 

Cei de la PNL au o evoluţie pozitivă, arată sursa citată, înregistrând şi cea mai mare creştere dintre partidele parlamentare: 27% acum, faţă de 20% cât au obţinut la parlamentarele din 2016. Din noiembrie până acum, însă, partidul a stagnat, rămânând la acelaşi scor. 

 

 

 

 
Cuvinte cheie:
alegeri
, dragnea
, sondaj
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide