Eveniment

Principalul subiect discutat de Dragnea şi Klemm a fost consolidarea Parteneriatului Strategic

Principalul subiect discutat de Dragnea şi Klemm a fost...

Autor: Gabriel Pecheanu

29.08.2018, 21:00 80

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a avut miercuri, o întrevedere cu Hans Klemm, ambasador al SUA în România, principalul subiect vizând consolidarea Parteneriatului Strategic, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

”Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a avut miercuri, 29 august, o întrevedere cu Hans Klemm, ambasador al SUA în România. Principalul subiect de discuţie a vizat consolidarea Parteneriatului Strategic, care reprezintă o prioritate a agendei de politică externă a României”, se arată într-un comunicat de presă al Camerei Deputaţilor remis MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, în acest sens au fost menţionate progresele înregistrate pe linia cooperării bilaterale pe componenta de securitate, precum şi interesul deosebit pentru dezvoltarea dimensiunii economice.

”Dincolo de dimensiunea apărării şi securităţii regionale, care a reprezentat şi continuă să reprezinte pilonul de bază al Parteneriatului Strategic, interacţiunile bilaterale acoperă o zonă extrem de vastă de domenii. În prezent, se acordă o atenţie prioritară consolidării dimensiunii economice a acestuia. Astfel de întâlniri sunt extrem de benefice, în special în perspectiva vizitei din septembrie a Secretarului pentru Energie, Richard Perry, care va participa la Summit-ul Celor Trei Mări”, a declarat, conform comunicatului de presă, preşedintele Camerei Deputaţilor, care a accentuat contextul economic favorabil al ţării noastre în perspectiva creşterii prezenţei investiţionale americane pe piaţa autohtonă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO