Eveniment

Probleme de sănătate pentru Ion Iliescu: Fostul preşedinte a ajuns în spital, după ce luna trecută a fost operat. Ce spun medicii

Probleme de sănătate pentru Ion Iliescu: Fostul...

Autor: Mihaela Gidei, Mediafax

31.05.2019, 18:28 690

UPDATE: Reprezentanţii Spitalului Elias anunţă, oficial, că Ion Iliescu a fost internat, vineri, în unitatea spitalicească, pentru investigaţii, fostul preşedinte prezentându-se cu febră.

„În cursul zilei de astăzi (31 mai 2019), preşedintele Ion Iliescu, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, pentru evaluarea stării de sanatate, în contextul unui sindrom febril recent instalat”, informează reprezentanţii Spitalului.


Fostul preşedinte Ion Iliescu se află, vineri, la spital, pentru a i se face mai multe investigaţii medicale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale, după ce în luna aprilie, a fost operat de ericardită lichidiană - tamponadă cardiacă.

Surse medicale au precizat, pentru MEDIAFAX, că fostul preşedinte Ion Iliescu se află, la ora transmiterii ştirii, la Spitalul Elias, pentru analize.

Fostul preşedinte nu este internat.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană - tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală.

Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO