Eveniment

Problemele continuă la Catedrala Neamului: Peste 80 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale la evenimentul de sfinţire

Problemele continuă la Catedrala Neamului: Peste 80 de...

Autor: Florin Zafiu

25.11.2018, 19:30 93

Echipajele pompierilor SMURD au acordat îngrijiri medicale unui număr de aproximativ 83 de persoane aflate la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului, dintre care trei au fost transportate la spital.

"Pentru 63 persoane s-a acordat primul ajutor, trei persoane au fost transportate la spital. Cele mai frecvente solicitări au fost pentru lipotimii", au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Aproximativ 20.000 de oameni şi 2000 de invitaţi au participat, duminică, la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului, printre oficialii prezenţi numărându-se premierul Viorica Dăncilă, preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, precum şi membri ai Guvernului. Oamenii, care au venit din toată ţara pentru a participa la sfinţirea altarului Catedralei Mântuirii Neamului, au aşteptat ore bune pe platoul din faţa lăcaşului de cult pentru a vedea ceremonia pe ecranele special montate. Mulţi au venit îmbrăcaţi în costume populare, având steaguri tricolore.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO