Eveniment

Problemele la Tarom se ţin lanţ: O cursă va întârzia şase ore din cauza unui incident

Problemele la Tarom se ţin lanţ: O cursă va întârzia...

Autor: Mediafax

21.08.2017, 16:36 490

„Cursa Tarom ROT 606 Timişoara - Bucureşti care trebuia sa decoleze astăzi, 21 august 2017, de pe Aeroportul Traian Vuia Timişoara la ora 14:25 va avea o întȃrzierea de aproximativ 6 ore din cauza unei probleme aparute la aerovara de tip ATR, unul din cauciucuri necesită înlocuire”, se arată în comunicatul companiei.

La aterizarea, cauciucul aeronavei RO 605 Bucureşti – Timişoara s-a deteriorat, a constatat personalul aviatic.

"Cursa RO 605 Bucureşti – Timişoara după ce a aterizat, la poziţionare, echipajul a constatat că cauciucul a suferit deteriorări, drept pentru care nu a mai decolat cursa conform programului şi aşteaptă să vină o echipă tehnică de la compania Tarom de la Otopeni, probabil cu zborul RO 607, care aterizează la 18.30, pentru a înlocui roata. S-a făcut controlul pistei şi nu a fost identificat niciun obiect periculos, nu ştim ce s-a întâmplat cu cauciucul aeronavei", a declarat Dan Idolu, directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, pentru corespondentul MEDIAFAX.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO