Eveniment

Prognoza pentru luna martie: Temperaturi normale, uşor peste cele specifice spre sfârşitul perioadei

Prognoza pentru luna martie: Temperaturi normale, uşor...

Autor: Laura Buciu

26.02.2021, 22:01 147

Temperaturile, în luna martie, vor fi normale, specifice perioadei, dar uşor mai ridicate spre finalul lunii. Precipitaţiile vor fi şi ele în normele climatologice, potrivit prognozei pentru luna martie emise de meteorologi.

1 - 8 martie
Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregi ţări. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane din jumătatea vestică a ţării.

8 - 15 martie
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, cu o tendinţă uşor deficitară în regiunile extracarpatice.

15 - 22 martie
Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

22 - 29 martie
Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO