Eveniment

Prognoză specială pentru Capitală: Ploi slabe, vânt cu rafale de 55 km/h şi 12 grade

Prognoză specială pentru Capitală: Ploi slabe, vânt...

Autor: Andreea Tobias

10.02.2020, 10:40 385

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o prognoză specială pentru Capitală. Meteorologii avertizează că bucureştenii vor avea parte de ploi slabe, vânt, dar şi de temperaturi de 11- 12 grade.

Luni de la ora 14.00 până marţi la ora 20.00, cerul se va înnora şi trecător va ploua slab, cu probabilitate mai mare în cursul nopţii de luni spre marţi şi în după-amiaza zilei de marţi.

Vântul se va intensifica treptat, începând din a doua parte a nopţii, astfel că pe parcursul zilei de marţi vor fi rafale de 35…45 km/h, iar în orele serii în jurul a 50 km/h.

Valorile de temperatură vor în creştere faţă de zilele precedente, astfel că cele maxime vor fi de 8…9 grade, iar minima nopţii de luni spre marţi va fi de 1…3 grade.

De marţi seara până miercuri la ora 20.00, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar probabilitatea de ploaie redusă.

În schimb, vântul va avea intensificări, cu precădere în noaptea de marţi spre miercuri, când va atinge viteze de 45…55 km/h, urmând a diminua treptat pe parcursul zilei de miercuri.

Temperatura minimă va fi de -1…1 grad, iar cea maximă de miercuri de 11...12 grade.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO