Eveniment

Promisiunile premierului Cîţu: Cel puţin 1,2 milioane de români, vaccinaţi cu ambele doze până în 29 martie

Promisiunile premierului Cîţu: Cel puţin 1,2 milioane...

Autor: Mediafax

23.01.2021, 15:00 2205

Premierul Florin Cîţu a anunţat sâmbătă că Guvernul îşi păstrează obiectivul de a vaccina până la sfârşitul lui septembrie 10,4 milioane de români şi susţine că până ân 29 martie vor fi imunizaţi 1,2 milioane de oameni.

Premierul Florin Cîţu susţine că în România campania de vaccinare „merge bine” şi că toate ţările depinde de numărul de doze de vaccin.

„Toate ţările depind de numărul de doze de vaccin. Totuşi, datele arată clar că Romania este printre ţările care au pregătit foarte bine aceasta campanie. Continuam în acelaşi ritm şi păstrăm obiectivul de a vaccina 10.4 milioane de români, cu ambele doze, până la sfârşitul lui septembrie şi cel puţin 1.2 milioane români, cu ambele doze, până la 29 martie”, a scris sâmbătă pe Facebook Florin Cîţu.

Acesta a precizat că în continuare românii trebuie să respecte regulile de protecţie anti-coronavirus „peste tot şi tot timpul”: „Doar aşa am reuşit să reducem numărul de infectări până acum”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO