Eveniment

Protest în faţa Palatului Parlamentului în ziua moţiunii

Protest în faţa Palatului Parlamentului în ziua...

Autor: Daniela Timofti

27.06.2018, 12:45 134

Manifestanţii au adus steaguri tricolore.

Încă de luni, când a fost citită moţiunea în plenul reunit al celor două Camere, preşedintele PNL Ludovic Orban a transmis un mesaj simpatizanţilor formaţiunii pe care o conduce, îndemnându-i să iasă în stradă la mitingurile organizate în ziua moţiunii, atât în ţară cât şi în Bucureşti. Şi USR a chemat oamenii în stradă, pe timpul votului moţiunii de cenzură.

Senatorul PSD, Claudiu Manda, a anunţat că miercuri, când va fi votată moţiunea de cenzură a PNL împotriva Guvernului Dăncilă, este posibil să fie prezenţi în faţa Parlamentului susţinători ai PSD-ALDE. Şi Ludovic Orban a transmis un mesaj simpatizanţilor PNL să iasă în stradă în ziua moţiunii.

Prezentarea moţiunii de cenzură a avut loc în şedinţa de luni a plenului reunit al Parlamentului,votul final şi dezbaterea fiind date miercuri, începând cu ora 14:00.

Moţiunea de cenzură a PNL, susţinută de USR şi PMP, este intitulată "Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!", iar liberalii critică Exectivul pentru rata record a inflaţiei, de 5.4%, creşterea ROBOR şi tentativă de subordonare politică a magistraţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO