Eveniment

Protestatarii de la Spitalul Judeţean Brăila au forţat intrarea în unitate

15.09.2010, 09:53 27

O parte dintre angajaţii care protestează, miercuri dimineaţă,la Spitalul Judeţean Brăila au încercat să intre în unitate şi s-acreat o busculadă cu agenţii de pază ai spitalului, care auîncercat să îi împiedice, scrie Mediafax.

Incidentul a avut loc în jurul orei 9.00, când a început şedinţaComitetului director, la care au intrat şi zece persoane din rândulprotestatarilor.
O parte dintre protestatari au forţat intrarea în unitate şi s-acreat o busculadă cu forţele de ordine, care nu le-au permisaccesul.În busculada creată, o femeie a fost trântită.

"Agenţii de pază sunt plătiţi să păzească clădirea, nu conducereaspitalului", a spus una dintre femeile care au încercat să intre lanegocieri.
Înainte de începerea negocierilor, în rândul protestatarilor aajuns şi prefectul de Brăila, Dumitru Popa, care le-a spusoemenilor să îşi desemneze o echipă de negociere. Citiţi mai multdespre protestatarii de la Spitalul JudeţeanBrăila pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO