Eveniment

PSD a convocat astăzi Comitetul Executiv pentru Liviu Dragnea. Liderii partidului şi-au anunţat susţinerea după decizia de condamnare

PSD a convocat astăzi Comitetul Executiv pentru Liviu...

Autor: Mediafax

22.06.2018, 09:05 1057

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte, vineri, după decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

CEx al PSD a fost convocat, în şedinţa de vineri, la Palatul Parlamentului, începând cu ora 16.00.

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au anulat pedepasa cu suspendare, de doi ani de închisoare, primită de Liviu Dragnea în dosarul Referendumului. Liviu Dragnea a fost achitat pentru fals intelectual.

După ce instanţa a anunţat decizia de condamnare, Liviu Dragnea nu a avut nicio reacţie publică, dar liderii PSD şi organizaţiile din teritoriul şi-au afirmat sprijinul faţă de acesta.

Citeşte continuarea pe Mediafax.ro. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO