Eveniment

PwC România şi-a mutat sediul în clădirea Ana Tower, dezvoltată de omul de afaceri George Copos. Ionuţ Simion: Aveam nevoie de un sediu nou care să corespundă standardelor actuale de calitate, creşterii echipei, precum şi dorinţei noastre de a le oferi angajaţilor o experienţă de muncă îmbunătăţită şi posibilităţi de relaxare

Ana Tower, dezvoltată de omul de afa­ceri George Copos, are 25 de etaje şi o suprafaţă închiriabilă de 43.700 metri pătraţi.

Ana Tower, dezvoltată de omul de afa­ceri George Copos, are 25 de etaje şi o suprafaţă închiriabilă de 43.700 metri pătraţi.

Autor: Roxana Rosu

03.03.2020, 00:03 951

PwC România are din această săptămână un nou sediu în Bucureşti, în clădirea Ana Tower, amplasată în zona de nord a oraşului, spaţiul disponibil penru birouri fiind cu aproape o treime mai mare decât cel ocupat anterior şi dispus pe ultimele şapte etaje ale clădirii.

D&B David şi Baias, societatea de avocatură afiliată PwC în România, îşi mută sediul în aceeaşi clădire. „PwC România avea nevoie de un sediu nou care să corespundă standardelor actuale de calitate, creşterii echipei, precum şi dorinţei noastre de a le oferi angajaţilor o experienţă de muncă îmbunătăţită şi posibilităţi de relaxare. Clădirea Ana Tower, o construcţie de ultimă generaţie cu cele mai înalte facilităţi, situată într-o zonă în plină dezvoltare, răs­punde cel mai bine cerinţelor noastre. Marcăm, astfel, începutul unei noi etape în viaţa companiei care sunt convins că ne va aduce noi realizări profesionale într-un mediu de lucru modern“, a declarat Ionuţ Simion, Country Managing Partner, PwC România.

Suprafaţa zonelor de relaxare din noul sediu este de peste 2,5 ori mai mare şi include mai multe spaţii de socializare, două săli de jocuri şi o bibliotecă. Ana Tower, dezvoltată de omul de afa­ceri George Copos, are 25 de etaje şi o suprafaţă închiriabilă de 43.700 metri pătraţi.

În ultimii zece ani, PwC România a avut sediul de birouri în clădirea Lakeview din zona Barbu Văcărescu. Compania are circa 800 de angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO