Eveniment

RADET întrerupe apa caldă în zona Dristor, începând de miercuri. Cât timp va fi oprită

RADET întrerupe apa caldă în zona Dristor, începând...

Autor: Radu Tutulan

16.05.2017, 17:14 719

RADET a mai transmis că vor fi oprite şapte puncte termice, care alimentează cu apă caldă aproximativ 140 de blocuri din sectorul 3 al Municipiului Bucureşti, aflate în zona bulevardelor Mihai Bravu şi parţial Camil Ressu.

"Lucrările sunt deosebit de importante, deoarece, în timpul sezonului de încălzire acestea asigură în caz de avarie, alternative pentru continuitatea serviciului de termoficare. Prin înlocuirea lor se asigură o creştere a mobilităţii sistemului de termoficare şi se restrânge numărul clienţilor afectaţi. Lucrarea este cuprinsă în programul de revizii şi reparaţii pentru anul 2017, planificat pentru îmbunătăţirea sistemului de termoficare şi implicit, pentru creşterea confortului cetăţenilor", potrivit unui comunicat de presă al RADET, remis marţi MEDIAFAX.

Compania estimează că finalizarea lucrării va fi făcută până în data de 18 mai 2017, ora 24.00.

"Pe măsură ce lucrările vor avansa, reluarea furnizării apei calde către clienţii afectaţi va fi făcută în mod treptat", potrivit sursei citate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO