Eveniment

Radu Mustaţă, Marsh România: Dacă ne uităm la aspectele legate de piaţă, investitorii se uită în primul rând la stabilitatea politică a ţării

ZF Power Summit 2022

Radu Mustaţă, Marsh România: Dacă ne uităm la...

Autor: Răzvan Botea

23.02.2022, 12:11 54

Radu Mustaţă, director de vânzări la Marsh România, a spus, că atunci când un investitor străin se uită la investiţii în România, pe partea de piaţă cel mai important aspect pentru el este stabilitatea politică.

„Dacă se uită la proiecte în operare, vor să vadă în proiecte că mai au viaţă, posibilitatea să obţină randament. Dacă ne uităm la aspectele legate de piaţă, investitorii se uită în primul rând la stabilitatea politică a ţării.”
Dacă este vorba de proiecte de dezvoltare, primul lucru vizat de investitori este legat de experienţa dezvoltatorului.

„De-a lungul anului trecut am avut discuţii cu peste 100 de investitori de pe toate continentele, care văd în România un potenţial mare de investiţii. Este foarte atractivă piaţa, însă, până a lua decizia de a investi, se uită la foarte multe aspecte. La proiectele de dezvoltare primul aspect la care se uită este experienţa dezvoltatorului”, a mai spus Radu Mustaţă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO