Eveniment

Raed Arafat: Cei aflaţi în carantină, care nu pot acoperi costurile, le vor fi decontate sumele pentru masă

Raed Arafat: Cei aflaţi în carantină, care nu pot...

Autor: Tatiana Pascovschi

08.03.2020, 12:01 711

Raed Arafat a anunţat că în proiectul de hotărâre care va fi emis de Guvern vor fi incluse şi persoanele care se află în autoizolare la domiciliu. Secretarul de stat în MAI a spus că celor care nu pot acoperi costurile le vor fi decontate sumele pentru masă, de la caz la caz.

„Referitor la decontarea cheltuielilor de carantină există deja un proiect de hotărâre care va fi emis de Guvernul României, la propunerea Ministerului Sănătăţii, privind procedura de decontare”, a declarat Raed Arafat, într-o conferinţă de presă susţinută duminică la sediul MAI.

El a adăugat că a solicitat şi includerea persoanelor aflate în autoizolare pentru a le fi decontate cheltuiele, oameni cărora trebuie să li se asigure masa în acea perioadă de 14 zile.

„Am solicitat şi există sprijin în acest sens să includem şi persoanele aflate în izolare, dacă ele nu pot să se autosusţine şi atunci să se poată deconta costurile şi pentru cei care sunt în autoizolare şi cărora trebuie să li se asigure masa şi sprijinul în timpul autoizolării. Bineînţeles de la caz la caz”, a conchis Arafat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO