Eveniment

Raluca Neagu, CEO Skillab România, academie de educaţie în domeniul afacerilor: „Ne propunem să susţinem anual peste 100 de cursuri online live. Până la finalul anului 2021 vrem să lansăm şase cursuri, la nivel local”

Raluca Neagu, CEO Skillab România, academie de educaţie...

Autor: Alexandra Cepăreanu

24.11.2021, 19:29 329

Skillab, academie internaţională pentru educaţie în domeniul afacerilor, care a intrat recent pe piaţa din România, are în plan să susţină anual peste 100 de cursuri online live, au transmis într-un comunicat reprezentanţii companiei. Până la finele anului în curs, Skillab are în plan lansarea în România a unor cursuri de Digital Marketing, HR Manager, Excel for Business, Power BI, Sales Manager, şi Financial Analysis/Project Management.

„Skillab este un concept dezvoltat în mai multe ţări din Europa şi SUA. În cei şase ani de activitate pe piaţa internaţională, peste 60.000 de cursanţi au absolvit programele noastre. Conceptul de cursuri live, cu focus pe practică şi interacţiune, ne-a diferenţiat în cele aproape 130 de ţări din care am avut cursanţi. Pe plan local, Skillab îşi propune să obţină cel puţin rezultate comparabile cu restul statelor europene în care activează, mizând pe calitatea instructorilor şi deschiderea publicului ţintă spre dezvoltare profesională”, a spus Raluca Neagu, CEO al Skillab România.

Cursurile din cadrul Skillab vor fi susţinute de persoane care activează în cadrul unor companii de top din România, care au know-how extins şi experienţă profesională relevantă pentru cursanţii români.

„Pentru că desfăşurarea cursurilor are loc live, cursanţii au posibilitatea de a interacţiona în timp real cu instructorul şi colegii, ceea ce determină posibilitatea creării unei comunităţi profesionale, respectiv a unor relaţii de networking şi mentorat chiar şi după încheierea programului. Trainerii sunt specialişti cu o vastă experienţă în domeniul predat, aceştia activând în poziţii cheie în cadrul unor companii de top.”

De asemenea, un curs va fi compus din 40% teorie, 40% practică şi 20% studii de caz. „Skillab pune accent pe valoarea adusă de instructor, cunoştinţele aplicate pe care acesta le poate oferi, precum şi schimbul de experienţă reală în domeniul de interes, atât cu profesorul, cât şi cu alţi colegi din industrie.”

Skillab a fost înfiinţată în urmă cu şase ani în Kiev, fiind prezentă la momentul actual şi pe alte peţe europene, precum Ungaria, Polonia, Turcia şi Statele Unite ale Americii. În fiecare lună, 50 de cursuri noi cu experţi locali sunt lansate în total în ţările în care compania este activă.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO