Eveniment

Raluca Turcan: Cine votează împotriva lui Cîţu e fie infantil, fie lipsit de responsabilitate

Raluca Turcan: Cine votează împotriva lui Cîţu e fie...

Autor: Elena Crangasu

09.12.2019, 12:52 68

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, după şedinţa BEx al partidului, că cine votează moţiunea simplă depusă în Senat împotriva ministrului Finanţelor, Florin Cîţu, este ”fie infantil, fie lipsit de responsabilitate”.

”Eu nu cred că există vreun parlamentar responsabil, mai exact senator responsabil, care să poată să voteze gogoriţa lui Teodorovici împotriva ministrului Finanţelor, un ministru care a reuşit ca în doar o lună de zile să stabilizeze economia naţională dinamitată de fosta guvernare. Deci cine face aşa ceva e fie infantil, fie lipsit de responsabilitate”, a declarat Raluca Turcan.

Ea a mai spus că Florin Cîţi nu va demisiona, nici măcar în condiţiile în care moţiunea simplă va fi adoptat de Senat.

”Are o misiune atât de importantă pentru dezvoltarea economiei româneşti, încât nu-l vom lăsa să facă un asemenea gest”, a mai spus Turcan.

Senatul dezbate şi votează, în Plenul de luni, moţiunea simplă cu titlul „Guvernare PNL-numele tău este austeritate”, depusă de PSD împotriva ministrului de Finanţe Florin Cîţu. Audierea are loc la doar o lună de la preluarea mandatului de ministru de către senatorul liberal.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO