Eveniment

Rareş Bogdan, candidat PNL la Europarlamentare: Ultimul sondaj ne arată că PNL are 27% şi este în creştere. PSD e la 23%

Rareş Bogdan, candidat PNL la Europarlamentare: Ultimul...

Autor: Departamentul Politic

05.05.2019, 18:31 27579

Rareş Bogdan, cel care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat că cel mai recent sondaj comandat de partid, finalizat pe 27 aprilie, arată că liberalii au 27% la intenţia de vot a românilor, formaţiunea fiind în creştere.

„Înainte de a intra în Focşani am primit un ultim sondaj de opinie, terminat pe 27 seara. Am vorbit la telefon cu preşedintele Ludovic Orban, cu secretarul general Robert Sighiartău, şi am spus chiar dacă nu anunţăm tot ce este acolo, deşi sunt lucruri importante, cum ar fi că dumneavoastră, la fel ca toţi românii vreţi cu Europa, nu cu Rusia, vreţi cu SUA, nu cu China sau cu Turcia. Acolo scrie ceva important şi trebuie să ştiţi că e pentru prima dată când PNL poate atinge, după 1990, un scor istoric. Ultimul sondaj de opinie ne arată că consolidat PNL are 27% şi este în creştere”, a afirmat Rareş Bogdan, la mitingul organizat de PNL la Focşani.

Acest a adăugat că cercetarea de piaţă comandată de liberali arată PSD ca fiind cotat la 25%, iar celelalte partide la 16%, într-un trend descendent.

„Dacă dumneavoastră veţi înţelege asta, dacă veţi înţelege că PSD e la 23%, că celelalte forţe vin de la 16% în jos, dacă dumneavoastră veţi înţelege că puteţi face parte dintr-un partid mare, unul care poate să ridice România din noroi, un partid care să guverneze această ţară pentru următorii 5-10 ani, nu ne opreşte nimic. Nimic nu ne poate sta în cale. Rugămintea mea este doar să aveţi încredere că putem câştiga. De şapte ani de zile stăm în Opoziţie, de şapte ani de zile PSD conduce România şi ne umileşte. A venit vremea PNL. E timpul României, e timpul PNL, e timpul ca dumneavoastră să în convingeţi pe români că se poate trăi şi altfel”, a conchis Rareş Bogdan.

Potrivit PNL, la mitingul electoral organizat duminică la Focşani ar fi participat aproximativ 5.000 de persoane.

În schimb, primarul PSD din Focşani Cristi Valentin Misăilă a scris, duminică pe Facebok, că PNL a adunat la miting 1.000 de susţinători pe care i-a luat „cu japca” de prin alte oraşe.

„La mitingul PNL de la Focşani au fost aduşi cu japca liberalii de la Bacău, Buzău, Galaţi şi Brăila! Aşa au reuşit să facă şi ei 1.000 de susţinători”, a scris edilul social-democrat din Focşani, pe reţeaua de socializare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO