Eveniment

Cum răspunde Rusia după ce au fost găsiţi sute de civili omorţi pe străzile oraşului Bucha de soldaţii ruşi. ”Fotografiile şi videoclipuri publicate de Ucraina sunt o „provocare”. Jurnalist ucrainean: ruşii au omorât toţi bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 60 de ani

Cum răspunde Rusia după ce au fost găsiţi sute de...

Autor: Andreea Tobias

03.04.2022, 18:08 2579

Ministerul rus al Apărării a negat afirmaţiile Ucrainei potrivit cărora sute de civili au fost ucişi de soldaţii ruşi la Bucha.

Ministerul rus al Apărării a declarat, potrivit Sky News, că numeroasele fotografii şi videoclipuri publicate de Ucraina sunt o „provocare", susţinând că toate unităţile sale au părăsit oraşul miercuri.

Mai multe cadavre ale unor bărbaţi civili au fost găsite sâmbătă pe o stradă din Bucha, oraş din nord-vestul Kievului. Un jurnalist ucrainean spunea că, în retragere, ruşii au omorât toţi bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 60 de ani.

CNN menţiona, citând oficiali şi martori, că ar fi vorba despre cadavrele a aproape 300 de civili ucişi de trupele ruseşti în Bucha.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO