Eveniment

Răspunsul dat poliţiei de şoferul care şi-a parcat maşina în refugiul de RATB

Răspunsul dat poliţiei de şoferul care şi-a parcat...

Autor: Gândul

16.01.2017, 13:05 3194

Fotografia cu maşina unui şofer bucureştean care parcase într-un refugiu acoperit al unei staţii RATB de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, pentru a scăpa de nămeţii care acopereau locurile de parcare de pe carosabil, a făcut înconjurul internetului, stârnind furie. Şoferul, pe nume Andrei Olah, a explicat pe Facebook cum au stat de fapt lucrurile. Refugiul unde parcase nu mai este de fapt o staţie RATB, aceasta fiind mutată de 2-3 ani la zeci de metri distanţă. RATB nu s-a obosit însă să mute şi refugiul, susţine şoferul care locuieşte în blocul din apropiere. Şoferul explică faptul că a fost nevoit să parcheze acolo pentru a nu bloca traficul, nămeţii formaţi de la deszăpezirea benzilor de circulaţie făcâd practic imposibilă parcarea maşinilor locatarilor din zonă. El susţine că refugiul respectiv nu mai este folosit de ani de zile şi dă vina pe autorităţi pentru că nu iau măsuri precum strângerea zăpezii, pentru a nu se mai ajunge la astfel de situaţii.

Şoferul bucureştean care a fost blamat de mii de oameni pe internet, pentru că şi-a parcat maşina într-un refugiu acoperit, pentru călătorii RATB, a venit cu explicaţii, arătând că situaţia nu a stat aşa şi că nu este vina sa că s-a ajuns aici.

Andrei Olah arată că locuieşte împreună cu soţia şi cu cei doi copii în blocul din spatele staţiei RATB care se vede în fotografie, de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, din apropierea Guvernului, şi îşi cere scuze pentru „neplăcerile” pricinuite de parcarea maşinii sale, gest pe care ţine însă să îl explice şi care consideră că a creat nejustificat un subiect de dezbatere, inclusiv cu implicarea autorităţilor.

Citiţi articolul integral pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO