Eveniment

Răspunsul lui Dragnea la întrebările despre demisie: Macron a pierdut alegerile. Îşi dă demisia ca preşedinte? Vreau să păstrez guvernarea

Răspunsul lui Dragnea la întrebările despre demisie:...

Autor: Departamentul Politic

26.05.2019, 22:32 706

Liviu Dragnea a declarat că doreşte să păstreze guvernarea, precizând că va încerca să discute cu Călin Popescu Tăriceanu, duminică seară. Liderul PSD a precizat că de exemplu în Fraţa Emmanuel Macron a pierdut alegerile dar asta nu înseamnă că îşi dă demisia din funcţia de preşedinte.

„Îl sun (pe Călin Popescu Tăriceanu - n.r.) să văd unde sunt s-ar putea să fie în altă parte”, a afirmat Liviu Dragnea, la sediul PSD, adăugând că vrea să se reîntoarcă la partid săptămâna aceasta.

Întrebat dacă mai păstrează guvernarea şi coaliţia, liderul PSD a răspuns: „Păi cum? Vreau să păstrez guvernarea. Am înţeles că nu mai e legitimitate dar din cât am auzit, nu ştiu dacă e real, în Franţa Macron a pierdut alegerile, îşi dă demisia din funcţia de preşedinte? Nu”.

El a mai spus că a avut şi zile mai bune, întrebat dacă este o zi tristă pentru PSD şi Liviu Dragnea.

Chestionat de ce a pierdut alegerile, preşedintele social-democrat a replicat: „Aşa a hotărât poporul”.

După conferinţa de presă susţinută la sediul PSD, la închiderea urnelor de vot, Liviu Dragnea a fost huiduit la ieşire.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO