Eveniment

Răspunsul unui poliţist din Năvodari pentru un apel la 112: Nu avem echipaj, faceţi poze şi depuneţi mâine reclamaţie

Răspunsul unui poliţist din Năvodari pentru un apel la...

Autor: Cosmin Pirv

02.08.2019, 16:27 2860

Un poliţist din Năvodari, i-ar fi spus unui bărbat care a reclamat, la 112, doi copii care mergeau cu o maşină cu peste 100 km/h în localitate, că nu este niciun echipaj disponibil. „Faceţi poze la maşină şi duceţi-vă mâine la Năvodari şi depuneţi reclamaţie la Poliţie”, ar fi recomandat poliţistul.

Bărbatul care a sunat la 112 povesteşte, pe pagina lui de Facebook, că vineri seara în satul Vadu, din comuna Corbu, judeţul Constanţa, era să se tamponeze cu o maşină care circula cu peste 100 de km/h. Acesta spune că în maşină erau doi copii, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani.

„Era să ne tamponăm la o intersecţie, am reuşit să mă ţin după ei şi să-i opresc (pentru că li s-a oprit motorul maşinii din care ieşea şi fum, ulei încins şi apa fiebea) şi am descoperit doi copii băuţi morţi şi fumaţi cred, care erau în mijlocul unei petreceri! Unul din ei a fugit în curtea unui consătean, care a ieşit la 3 dimineaţa cu furca în stradă, că un străin îi trăgea de geamuri, l-am calmat şi i-am povestit situaţia cu cei doi copii... Jumătate din sat era treaz şi pe stradă de isprava copiilor şi de zgomotul maşinii...”, scrie bărbatul.

Acesta s-a decis să ceară ajutor şi a sunat la 112, timp în care copiii au abandonat maşina şi au fugit prin curţile oamenilor.

„Le-am povestit celor de la Poliţie că am avut conflicte verbale cu ei, dar erau agresivi şi băuţi şi nu am avut chef să isc vreo bătaie pe acolo. Şi răspunsul a fost magnific: Poliţia Oraşului Năvodari: <Nu avem niciun echipaj în zona Vadu şi nici pe cineva disponibil acum să vină la dumneavoastră! Faceţi poze la maşină şi duceţi-vă mâine la Năvodari şi depuneţi reclamaţie la Poliţie!", povesteşte bărbatul pe reţeaua de socializare.

Poliţia Constanţa analizează situaţia expusă de bărbat pe Facebook.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO