Eveniment

RATB: Întârzieri mari la tramvaie şi trolebuze din cauza maşinilor parcate neregulamentar

RATB: Întârzieri mari la tramvaie şi trolebuze din...

Autor: Gabriela Ghitcuta

13.01.2017, 18:00 577

"Circulaţia trolebuzelor de pe liniile 79 şi 86 este afectată la această oră din cauza a două autoturisme care staţionează neregulamentar pe Bulevardul Dacia în zona de circulaţie a trolebuzelor, sub reţeaua de contact a acestora.Şi astăzi şi ieri ne-am confruntat cu întârzieri ale mijloacelor din cauza blocărilor cauzate de parcările neregulamentare, în special în zona tramvaielor şi a trolebuzelor", a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.

Joi, poliţiştii Brigăzii Rutiere au dechis dosar penal pe numele unui şofer din Capitală după ce acesta din urmă şi-a parcat autoturismul de teren într-o staţie a Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, lângă Guvern.

Maşina, parcată pe întreaga lungime a staţiei de autobuz, blocând accesul în refugiu, a fost fotografiată, joi dimineaţă, de mai mulţi locatari din zona bulevardului Iancu de Hunedoara, iar imaginile au fost postate pe site-urile de socializare. Poliţiştii Brigăzii Rutiere susţin că s-au sesizat în urma apariţiei acestor fotografii şi au mers la faţa locului pentru verificări.

Prezent la faţa locului în momentul venirii agenţilor de la rutieră, proprietarul autoturismului de teren a declarat că este locul unde îşi lasă de obicei maşina.

Reprezentanţii RATB au confirmat pentru agenţia MEDIAFAX că locul unde a fost parcat autoturismul este staţia pentru autobuzele de pe linia 182.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO