Eveniment

Războiul lui Putin izolează Rusia de toată lumea: Adunarea Generală ONU a decis suspendarea Rusiei din Consiliul pentru Drepturile Omului

Războiul lui Putin izolează Rusia de toată lumea:...

Autor: Mihai Draghici

07.04.2022, 19:01 2203

Adunarea Generală a Naţiunilor Unite a decis, joi după-amiază, suspendarea Rusiei din Consiliul pentru Drepturile Omului, din cauza actelor de agresiune comise în cursul invaziei militare în Ucraina.

Proiectul de rezoluţie privind suspendarea Rusiei din Consiliul pentru Drepturile Omului a fost adoptat cu 93 de voturi pentru, 24 împotrivă şi 58 de abţineri, conform CNN.

Proiectul de rezoluţie a fost iniţiat din cauza încălcărilor drepturilor omului de către Rusia. Consiliul Drepturilor Omului a exprimat "preocupări grave" referitoare la informaţiile despre "încălcări grave şi sistematice", despre "abuzuri asupra drepturilor omului" şi "încălcări ale dreptului umanitar internaţional" comise de Rusia prin invazia militară în Ucraina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO