Eveniment

Razie în barurile din Bucureşti: Poliţia a dat amenzi de aproape 100.000 de lei

Razie în barurile din Bucureşti: Poliţia a dat amenzi...

Autor: Otilia Serescu

18.07.2020, 11:10 207

Poliţiştii din Bucureşti au verificat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, dacă sunt respectate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, în cluburi, baruri şi terase. În total, oamenii legii au aplicat amenzi de aproape 100.000 de lei, anunţă Poliţia Capitalei.

„În noaptea de vineri spre sâmbătă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti-Poliţia Sectorului 1, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor , Direcţia de Sănătate Publică , Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului , Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov şi Poliţia Locală a efectuat verificări cu privire la modul de respectare a măsurilor dispuse pentru prevenirea răspândirii SARS -Cov 2”, conform sursei citate.

Verificările au fost efectuate în mai multe cluburi, baruri şi terase, fiind constatate şi aplicate un număr de 18 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 95.000 lei pentru abateri privind protecţia consumatorului, la domeniul sănătăţii publice, precum şi cu privire normele de convieţuire socială.

„O societate comercială a fost sancţionată contravenţional pentru lipsa autorizaţiei de funcţionare cu suma de 15.000 lei”, arată Poliţia Bucureşti.

Acţiunile de verificare continuă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO