Eveniment

Reacţia lui Cioloş după ce Florin Cîţu s-a retras: PNL joacă baba-oarba cu Guvernul. Cui îi e teamă de guvernare? Nouă nu!

Reacţia lui Cioloş după ce Florin Cîţu s-a retras:...

Autor: Andreea Tobias

12.03.2020, 16:36 138

Dacian Cioloş susţine că nu ştie cine şi ce calcule şi-a făcut, dar „jocul politic al PNL în momentele pe care le trăim este iresponsabil”: „PNL joacă baba-oarba cu Guvernul”.

„Domnul Cîţu era ieri hotărât să-şi asume mandatul de prim-ministru. Ştiu asta foarte sigur! Ce s-o fi întâmplat în ultimele ore? Cine şi ce jocuri face?”, scrie Cioloş pe Facebook.

El adaugă că ţara are nevoie de un guvern stabil şi se contura o majoritate care să susţină instalarea Guvernului.

„Lumea se pregăteşte să lupte cu criza de sănătate şi cu criza economică şi PNL joacă baba-oarba cu guvernul. Nu ştiu cine/ce calcule şi-a făcut, dar acest joc politic al PNL în momentele pe care le trăim este IRESPONSABIL. Cui îi e teamă de guvernare? Nouă nu!”, afirmă liderul PLUS.

Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat cu câteva minute înainte începerii plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului, de la ora 16.00. Anunţul a fost făcut de Administraţia Prezidenţială. Klaus Iohannis a luat act de decizie şi va susţine o declaraţie de presă joi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO