Eveniment

Reacţia lui Liviu Dragnea cu o săptămână înainte de Referendum: Merg la referendum şi spun „Da”. Un copil trebuie să simtă şi căldura maternă

Reacţia lui Liviu Dragnea cu o săptămână înainte de...

Autor: Ionel Dancu

30.09.2018, 20:14 352

„Dacă mă întrebaţi ce fac eu, merg la referendum şi educaţie mea ortodoxă, educaţia mea de copil crescut la sat, la ţară, înconjurat de familia tradiţională, mă face să spun <Da> cu toată hotărârea la acest referendum, pentru că aşa văd eu societatea românească, continutatea acestui popor”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

„Este imposibil să îmi schimb atitudinea”, a adăugat acesta.

Dragnea a adăugat că nu are nimic împotriva minorităţilor sexuale. „PSD nu are nimic împotriva minorităţilor sexuale, suntem toleranţi, înţelegem”, a precizat acesta.

El a invocat şi „problema adopţiilor de copii”.

„Se pune problema adopţiilor de copii. Se pune problema ca un copil, dacă este abandonat, să fie adoptat de un bărbat şi o femeie. Cred că un copil trebuie să fie adoptat totuşi de un bărbat şi o femeie, să simtă şi căldura maternă”, a spus liderul PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO