Eveniment

Reacţia lui Ludovic Orban privind moţiunea de cenzură anunţată de PSD: Este un gest politicianist, un demers inoportun

Reacţia lui Ludovic Orban privind moţiunea de cenzură...

Autor: Gabriel Pecheanu

03.08.2020, 12:04 227

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, referitor la intenţia PSD de a depune moţiunea de cenzură, că România are nevoie de un guvern cu puteri depline pentru a găsi rezolvări la problemele provocate de criza sanitară şi economică, iar gestul PSD este unul electoral.

„România, ca şi multe alte ţări, se confruntă cu o criză epidemiologică, cu o pandemie. De asemenea, se confruntă cu o criză economică aferentă”, a declarat Ludovic Orban.

El a reamintit şi de faptul că România s-a confruntat cu secetă şi inundaţii.

„Mesajul pe care îl transmit este acela că este nevoie de guvern învestit cu toate puterile, care să aibă capacitatea să contracareze şi să găsească soluţii pentru rezolvarea problemelor grave care sunt provocate de crizele care s-au suprapus. A veni să depui o moţiune de cenzură în momentul de faţă împotriva unui guvern care şi-a făcut datoria mi se pare un gest politicianist, care nu are în spate niciun fel de motivaţie solidă, ci e un gest electoral pt a arăta militanţilor că PSD face ceva. Cred că ultimul partid care are legitimitate să depună o moţiune de cenzură este PSD. La ora actuală îl consider un demers inoportun şi împotriva interesului României şi românilor”, a mai spus Orban.

El a menţionat că, după depunerea moţiunii de cenzură, va avea discuţii cu partidele parlamentare şi cu parlamentari pentru a le prezenta situaţia din punctul său de vedere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO