Eveniment

Reacţia lui Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, despre majorarea pensiilor: Bani sunt. Deficitul bugetar nu creşte cu niciun leu

Reacţia lui Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, despre...

Autor: Gabriel Pecheanu

22.09.2020, 15:41 622

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că există bani pentru majorarea pensiilor, pentru că Guvernul îi mutase în Fondul de rezervă şi ajunseseră „puşculiţa electorală a PNL”.

„Astăzi am făcut dreptate pentru 5 milioane de pensionari! Pensiile trebuie să crească cu 40%! Bani sunt! Guvernul mutase banii pensionarilor, copiilor şi profesorilor în Fondul de rezervă şi în capitolul Acţiuni Generale de la Ministerul Finanţelor, de unde puteau fi folosiţi după bunul plac de Orban şi Cîţu!!! Banii ţării ajunseseră Puşculiţa electorală a PNL! Din care cumpărau primari, traseişti şi voturi”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El apreciază că PSD a făcut ce este corect a mutat banii înapoi la oameni.

„Pentru că sunt ai lor, nu ai lui Orban sau Iohannis! Deficitul bugetar nu creşte cu niciun leu! Singurul impact negativ este pentru Orban şi PNL care rămân fără banii cu care să-şi cumpere noile mandate”, conchide social-democratul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO