Eveniment

Reacţia lui Nicuşor Dan, după ce exit-poll-urile îl dau învingător la Primăria Capitalei: Este ziua de naştere a noului Bucureşti

Reacţia lui Nicuşor Dan, după ce exit-poll-urile îl...

Autor: Laura Buciu

27.09.2020, 21:37 287

Nicuşor Dan, dat câştigător al alegerilor pentru Primăria Capitalei de rezultatele exit-poll, a declarat, duminică, faptul că are încredere că la numărătoarea finală va fi desemnat primar general şi că astăzi este „ziua de naştere a noului Bucureşti”.

„Astăzi este ziua de naştere a noului Bucureşti. Am încredere că după numărătoarea votului voi fi noul primar al Capitalei”, a declarat Nicuşor Dan.

Acesta a spus că are încredere în candidaţii susţinuţi de PNL şi USR PLUS că vor ajunge primari în sectoarele din Capitală.

Acesta le-a mulţumit pentru susţinere tuturor celor care l-au votat, dar a spus că va fi un primar general care se va implica pentru toţi cetăţenii.

De asemenea, Dan le-a mulţumit liderilor PNL şi USR PLUS pentru că au înţeles să îl susţină pe el la Primăria Capitalei.

„Vreau să le mulţumesc colegilor care ne-au votat şi care s-au implicat şi că ne-au dat încredere în ciuda campaniei murdare care s-a desfăşurat împotriva noastră. (...) PNL şi USR PLUS au ales să susţină voinţa bucureştenilor", a declarat Nicuşor Dan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO