Eveniment

Reacţia lui Oprescu, după ce a păşit pe Naţional Arena: "Să mor dacă mă aşteptam să arate aşa bine gazonul!"

Reacţia lui Oprescu, după ce a păşit pe Naţional Arena: "Să mor dacă mă aşteptam să arate aşa bine gazonul!"

Autor: ProSport

10.02.2012, 16:17 212

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, s-a arătat surprins de starea bună a gazonului de pe Arena Naţională, declarând în timpul vizitei pe care a făcut-o vineri alături de Mircea Sandu şi Gigi Becali că acest lucru dovedeşte că instalaţia de încălzire funcţionează.

"Să mor dacă dacă mă aşteptam să arate atât de bine. Asta dovedeşte că instalaţia de încălzire funcţionează. Sper să se poată juca în condiţii bune", a declarat Oprescu.

Preşedintele FRF Mircea Sandu şi finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, au ajuns vineri la Arena Naţională în jurul orei 12.00 şi au fost nevoiţi să-l aştepte o oră pe primarul Sorin Oprescu. "În viaţa mea nu am aşteptat pe cineva atâta timp şi mai ales în frig. Nu mă aşteptam ca gazonul să fie atât de bun", a spus Becali.

Referitor la acoperirea Arenei Naţionale, Oprescu a spus că aceasta e o decizie a constructorului stadionului: "Nemţii ne spun dacă se închide sau deschide acoperişul. UEFA ştie de această problemă dar pe cuvântul meu că după ce se termina asta o lună de zile vă invit să vedeţi cum se închide şi se deschide acoperişul. Astea cu acoperişul că nu a fost plătit sunt speculaţii.

Pentru că banii sunt de la Guvern. Ei au susţinut asta. E o parte pe care noi nu ne-am propus-o. Momentan sunt în partea de controale cum şi în ce fel s-au cheltuit banii".

Citiţi mai multe detalii pe www.prosport.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO