Eveniment

Reacţia preşedintelui american referitoare la acuzaţiile aduse la adresa sa: Donald Trump respinge vehement învinuirile Camerei Reprezentanţilor

Reacţia preşedintelui american referitoare la...

Autor: Mihai Draghici, Mediafax

10.12.2019, 17:20 51

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a respins marţi după-amiază acuzaţiile formulate de politicieni "corupţi" din Camera Reprezentanţilor şi a reiterat că nu a exercitat presiuni asupra Ucrainei.

"Nadler tocmai a spus că eu am exercitat presiuni asupra Ucrainei pentru a interfera asupra scrutinului prezidenţial din 2020. Este ridicol şi el ştie că nu este adevărat. Atât preşedintele, cât şi ministrul de Externe din Ucraina au declarat de multe ori că nu au fost presiuni. Nadler şi democraţii ştiu acest lucru, dar nu vor să recunoască!", a declarat Donald Trump prin Twitter.

"Este vânătoare de vrăjitoare!", a adăugat Donald Trump, numindu-l pe democratul Adam Schiff, preşedintele Comisiei pentru Informaţii din Camera Reprezentanţilor, drept un "politician foarte corupt".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO