Eveniment

Reacţia preşedintelui Parlamentului European după ce a ascultat apelul Alexandrei la 112: Vocea Alexandrei cerând ajutor îngrozeşte nu numai România, ci întreaga Europă

Reacţia preşedintelui Parlamentului European după ce a...

Autor: Firuta Flutur, Mediafax

07.08.2019, 15:30 3071

Preşedintele Parlamentului European, David Sassoli, a scris, miercuri, pe contul său de Facebook, un mesaj referitor la crima din Caracal, precizând că vocea Alexandrei Măceşanu, cerând ajutor la 112, a îngrozit întreaga Europă, nu numai România. 

"Să auzi vocea Alexandrei Măceşanu, în vârstă de 15 ani, care cere în zadar ajutor la numărul de urgenţă, doare şi îngrozeşte nu numai România, ci întreaga Europă. Adoptarea unor politici mai eficiente contra violenţei împotriva femeilor va trebui să fie mai mult ]n centrul acţiunii politice şi instituţionale europene. În numele Alexandrei şi al tuturor victimelor!", a scris David Sassoli, pe contul său de Facebook.

Italianul David Sassoli a fost votat în iulie preşedinte al Parlamentului European, mandatul său fiind până în ianuarie 2022.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO