Eveniment

Reacţia PSD la demisia ministrului Agriculturii: Chesnoiu şi-a îndeplinit sarcinile în mod profesionist şi cu integritate. Respectăm decizia sa

Reacţia PSD la demisia ministrului Agriculturii:...

Autor: Mediafax

23.06.2022, 17:42 786

PSD consideră că pe durata întregului mandat de ministru, Chesnoiu şi-a îndeplinit sarcinile în mod profesionist şi cu integritate, fiind unul dintre cei mai eficienţi membri ai actualului guvern, potrivit unui comunicat de presă.

„ PSD consideră că pe durata întregului mandat de ministru, domnul Chesnoiu şi-a îndeplinit sarcinile în mod profesionist şi cu integritate, fiind unul dintre cei mai eficienţi membri ai actualului guvern. PSD va respecta deciziile luate de domnul Chesnoiu. Conduita onorabilă a acestuia, de a se retrage prompt din toate funcţiile deţinute în Guvern şi în partid, va permite instituţiilor abilitate să facă cercetările necesare cât mai rapid, pentru a înlătura astfel orice suspiciune asupra activităţii sale”, potrivit unui comunicat de presă al social-democraţilor.

Adrian Chersnoiu s-a autosuspendat din PSD şi a demisionat de la Ministerul Agriculturii, iar premierul Nicolae Ciucă a luat act de demisia sa.

DNA a anunţat joi că a transmis procurorului general al PICCJ referatul în vederea sesizării Camerei Deputaţilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de ministrul Agriculturii Adrian Chesnoiu, deputat în Parlamentul României.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO