Eveniment

Reacţia Simonei Halep, după victoria cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în faţa surorilor Williams

Reacţia Simonei Halep, după victoria cu Venus Williams:...

Autor: Departamentul Sport

26.03.2019, 08:35 324

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obţinut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) şi s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.  

La finalul meciului, constănţeanca a avut un discurs în care a explicat cum a reuşit să o învingă pe veterana din SUA pentru a patra oară consecutiv. La interviul acordat pe teren, Simona a fost anunţată că are 207 săptămâni la rând în top 10 mondial.

"E foarte impresionant, mă bucur că reuşesc aceste lucruri importante. Sunt fericită pentru munca şi efortul meu, mă bucur că pot juca tenis", a replicat Simona, înainte să vorbească despre ce înseamnă pentru ea un meci cu Venus şi cum trebuie câştigat acesta: "Ştiam că nu cedează niciodată, că trebuie să fii acolo la fiecare minge şi să lupţi. Ştiam că trebuie să stau aproape de linia de fund şi să am un ritm bun. E mereu o plăcere să joci în faţa surorilor Williams. Vă mulţumesc tuturor, ne vedem runda viitoare".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO